Het is nu 31 jul 2014 10:24

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Easysign met Summa D60R
BerichtGeplaatst: 22 jul 2008 20:18 
Offline
Nieuwe gebruiker
Nieuwe gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2008 20:07
Berichten: 4
Woonplaats: Zaandam
Hi,

Ben een tijdje aan het prutsen geweest en uiteindelijk met een maat de stap gewaagd en wat dingen aangeschaft:

Een nieuwe Summacut D60R en Easysign V5.10 software met extra's en een uitgebreide kledingpers.
Gelijk wat folie erbij om te testen natuurlijk.

Maar nu komt het probleem:

Ik kan niks snijden met easysign, ook weet ik niet of easysign de plotter kan uitlezen net als signlab want de help-funktie vind ik belabberd voor zo'n duur programma.
Eerst herkende easysign de plotter niet, maar na de nieuwste servicepak te installeren kreeg ik wel de juiste driver - alleen komt er dus nog niets uit.

Met een testversie van signlab van een maat heb ik al wel wat tekst uit kunnen snijden maar nog geen logo's en plaatjes.
(dacht dat dat aan de testversie lag.... )

Wie kan mij hiermee helpen, sta te popelen om aan het werk te gaan. :?

Alvast bedankt,

Wouter


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 23 jul 2008 07:57 
Offline
Creaforum verslaafd
Creaforum verslaafd

Geregistreerd: 08 jan 2007 11:35
Berichten: 210
Woonplaats: friesoythe
Summadrivers geinstalleerd ? Nu ken ik easysign niet, maar in flexi, wat toch enigzins vergelijkbaar is krijg je bij de installatie een lijst met plotters. Je leverancier moet je dit toch kunnen uitleggen?

_________________
Plakken en plakken laten


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 23 jul 2008 21:04 
Offline
Creaforum verslaafd
Creaforum verslaafd

Geregistreerd: 18 jun 2007 21:57
Berichten: 59
ga naar bestand,apparaatbeheer,plotters toevoegen ,summa pharos ,cominicatie instelling op usb zetten . (zo ver ik me het kan herinneren)

op je werkblad gaan plotten drukken summa uitkiezen en plotten.

_________________
Groet Signy


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 27 jul 2008 13:25 
Offline
Nieuwe gebruiker
Nieuwe gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2008 20:07
Berichten: 4
Woonplaats: Zaandam
Ik heb de summa drivers geïnstalleerd.
Ook via bestand, nieuwe plotter, etc - heb ik de de plotter met usb geselecteerd maar nog steeds niets.

Zal maar ff contact opnemen met easysign volgende week, dan doet me telefoon het weer...

Heb nou wel via signlab alles werkend, maar ja - ik heb zelf die easysign. :?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 21 aug 2008 22:52 
Offline
Creaforum verslaafd
Creaforum verslaafd

Geregistreerd: 13 nov 2007 14:02
Berichten: 91
Woonplaats: Apeldoorn
Hoi Wouter,

Installeer eerst de usb driver van de Summa.
Als je dit gedaan hebt installeer je EasySIGN.
Hierna ga je naar, Bestand->apparaat instellingen->plotter toevoegen.
Selecteer de Summa D60 Pharos en hierna geef je Summa USB aan.

En nu komt het.

Je draait hoogst waarschijnlijk met Windows Vista en als dit zo is moet je UAC uitvinken bij je gebruikersaccounts.
PC opnieuw opstarten en snijden maar.


Laat even weten of je zo geholpen bent.

Succes.

Gr. Leo

_________________
Beauty is a Gift of the Designer.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 22 aug 2008 17:16 
Offline
Nieuwe gebruiker
Nieuwe gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2008 20:07
Berichten: 4
Woonplaats: Zaandam
Hey Leo,

Ik draai gewoon onder XP geen vista. :cry:

Momenteel nog geen internet dus rageer niet gelijk.... toch bedankt voor je hulp :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 24 aug 2008 16:13 
Offline
Creaforum verslaafd
Creaforum verslaafd

Geregistreerd: 13 nov 2007 14:02
Berichten: 91
Woonplaats: Apeldoorn
Hoi Wouter,

Werkt het meegeleverde Summa Cutter Control wel?
Kan je alles d.m.v. dit programma uitlezen van je plotter?


Gr. Leo

_________________
Beauty is a Gift of the Designer.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 24 aug 2008 19:29 
Offline
Nieuwe gebruiker
Nieuwe gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2008 20:07
Berichten: 4
Woonplaats: Zaandam
Ja, das het vreemde.

Dacht ook na de update dat het zou werken, want toen kon ik ook usb kiezen en de pharos.

Maar dat mocht niet baten.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 25 aug 2008 07:45 
Offline
Creaforum verslaafd
Creaforum verslaafd

Geregistreerd: 13 nov 2007 14:02
Berichten: 91
Woonplaats: Apeldoorn
Vreemd.

Heb toch al veel EasySIGN's ge-installeerd met Pharossen maar nog niet tegenaan gelopen.
Probeer eens vanaf een andere pc of stuur hem serieel aan om te kijken of hij dan wel wat wil doen.

Succes.

Gr. Leo

_________________
Beauty is a Gift of the Designer.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
mede mogelijk gemaakt door:
ICTA MARC
Powered by phpBB Group